Als je als Nederlander of Belg op vakantie gaat naar Turkije, ben je verplicht om een visum voor Turkije bij je te hebben. Dit visum kun je vooraf, online aanschaffen via TurkijeVisum.nl. Wij zijn de eerste Nederlandse aanbieder van visa voor Turkije en hebben inmiddels voor meer dan 100.000 reizigers het visum mogen aanvragen.

Het visum is digitaal: via het aanvraagformulier vul je alle benodigde gegevens in. Dit zijn gegevens uit je paspoort zoals je voornamen, achternaam, geboortedatum en paspoortnummer, en gegevens als je woonadres, emailadres en telefoonnummer. Je kunt direct voor alle personen in je reisgezelschap het visum aanvragen en in een keer betalen.

Nadat wij de visumaanvraag hebben ontvangen wordt het visum Turkije aangevraagd. Je ontvangt deze per email in een PDF bestand als bijlage. Het visum kun je uitprinten en meenemen naar Turkije. Je kunt er ook voor kiezen om het visum per post te ontvangen.

Een visum voor mensen met de Nederlandse nationaliteit kost 39,95 euro per persoon en kan op verschillende manieren worden betaald, waarvan iDeal de meest gebruikte betaalmethode is. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te betalen met Mister Cash, creditcard, PayPal, per bankoverboeking of met een factuur achteraf na levering van het visum.

Wij maken het visum dezelfde dag voor je in orde: als je voor 23.59 uur besteld ontvang je deze nog dezelfde dag per email. Als je binnen twee dagen vertrekt dan sturen wij het visum met spoed binnen maximaal een uur toe, in 97 procent van de spoedaanvragen leveren wij zelfs binnen tien minuten.

Als je er voor hebt gekozen om het visum ook per post te ontvangen, dan sturen wij deze dezelfde dag op. Vaak heb je het visum dan (afhankelijk van PostNL) dan binnen een tot twee werkdagen in huis.