Er zitten veel voordelen aan om het visum voor uw vakantie aan te vragen. Het e-visum is voor de Turkse overheid een manier om geld te besparen. Zij hoeven dan namelijk minder personeel op de vliegvelden in te zetten. Hierdoor kunnen de wachttijden voor een visum op de luchthaven flink oplopen. Wij hebben verhalen van mensen gehoord die zelfs buiten het hoogseizoen anderhalf uur moesten wachten voor zijn hun visum konden aanvragen. Met een visum van TurkijeVisum.nl kan uw vakantie direct beginnen.

Wij zijn eerste Nederlandse aanbieder van Turkse Visa. Wij hebben inmiddels veel ervaring met het aanvragen van de visa: meer dan 70.000 Nederlanders en Belgen hebben in 2014 gebruik gemaakt van een visum van TurkijeVisum.nl. We zijn constant aan het innoveren om te zorgen dat u uw visum nog sneller ontvangt. Ook bij spoedaanvragen zorgen we ervoor dat u uw visum op tijd ontvangt.

TurkijeVisum.nl is de enige beveiligde aanbieder van Turkse visa. Dat houdt in dat wij zowel onze website, onze systemen en uw gegevens streng beveiligen. Dit is ook verplicht volgens Nederlandse wetgeving. Omdat we werken met zeer persoonlijke gegevens (persoonsgegevens, paspoortgegevens) is deze beveiliging erg belangrijk.