Het e-visum is een visum voor Turkije dat u online kunt aanvragen. Dit visum vervangt het oude visum dat u bij aankomst op de luchthaven kon kopen. Vanaf 1 november 2014 is het digitale visum verplicht. Via onze website kunt u het visum aanvragen en betalen op vertrouwde manier, met iDeal (Nederland), Mister Cash (Belgiƫ), Paypal, creditcard, Sofort, via overboeking of achteraf als u het visum heeft ontvangen.

Als wij uw visumaanvraag hebben verwerkt, ontvangt u het visum per e-mail. U kunt het visum downloaden en uitprinten. Het uitgeprinte visum dient u mee te brengen naar Turkije. Op de luchthaven zal deze worden gecontroleerd op juistheid. Vandaar dat het erg belangrijk is dat alle gegevens die u invult bij de aanvraag precies overeenkomen met de gegevens op uw reisdocument. De gegevens die dient in te vullen zijn onder andere uw voornamen, achternaam, geboortedatum, adres en paspoortgegevens.

Als wij de gegevens hebben ontvangen vragen wij het visum voor u aan. Als u voor 23:00 uur besteld, ontvangt u het visum nog dezelfde dag.