Turkijevisum.nl gebruikt uw persoonsgegevens alleen om de aanvraag voor het e-visum te kunnen doen. Wij zullen uw gegevens op geen enkele manier verkopen aan derden of voor commerciële doeleinden gebruiken. U kunt altijd contact met ons opnemen met het verzoek om uw gegevens te verwijderen.

Wanneer uw betaalpoging is mislukt of wanneer u uw betaling annuleert bewaren wij uw gegevens nog maximaal 72 uur. Na levering van uw visum worden uw gegevens versleuteld bewaard op een omgeving die niet via internet te bereiken is. Uw paspoortgegevens (geboortedatum, documentnummer, afgiftedatum en afloopdatum) en onze kopie van het visum worden verwijderd zodra uw visum afloopt. De overige gegevens bewaren wij in onze administratie. Op deze manier voldoen wij aan alle wettelijke eisen die aan onze administratie worden gesteld, kunnen wij u klantvriendelijk van dienst zijn en loopt u geen onnodig privacyrisico.

Via onze website betaalt u veilig met een betaalmiddel naar keuze. U kunt kiezen voor betaling via Ideal. Binnenkort zal het ook mogelijk om per Paypal of creditcard te betalen.

Mocht u vragen hebben over de beveiliging van onze website neemt u dan gerust contact met ons op. Omdat wij uw privacy van groot belang vinden zijn wij open over de manier waarop wij deze beschermen.