Wat niet iedereen weet is dat TurkijeVisum.nl door slechts twee personen wordt gerund: Mandy en Mark, een gelukkig stel. Wij beantwoorden de mailtjes, telefoon en chatten met iedereen die vragen heeft. Dit doen wij zeven dagen in de week van 8:00 ‘s ochtends tot 0:00 uur ’s avonds. Erg druk dus, maar ook erg leuk om iedereen te kunnen helpen aan het visum of als er vragen zijn.

Hebben wij dan nooit vrije tijd? Jawel hoor! Maar de laptop gaat altijd met ons mee, zodat we ook dan de e-mails kunnen beantwoorden of spoedaanvragen kunnen verwerken. Zo doen we dit ook gewoon op onze vakanties en als we op bezoek zijn bij vrienden of familie. We hebben gelukkig mensen om ons heen die dat begrijpen en het niet erg vinden.

Aan het werk op bijzondere locaties

Soms is het wel even improviseren op vakantie of tijdens een dagje weg. We hebben eigenlijk altijd wel internet onderweg of op onze locaties gehad. Enkele van de bijzondere plekken waar wij voor jou aan het werk zijn geweest:

  • In Turkije in de antieke stad Efeze
  • Tussen het stierenrennen waar we per ongeluk in terecht kwamen in Spanje
  • In prachtig Istanbul!

Voor heel eventjes gesloten

En nu zitten we na een jaar hard werken te genieten van onze rust in Gambia. Het internet hier is net goed genoeg voor het verwerken van de visums. Meer kan je ook niet verwachten. Om toch iets meer van het land te zien dan alleen het zwembad bij het hotel gaan we ook het land verkennen. Hiervoor zijn we o.a. twee volle dagen bij het hotel vandaan en daarmee zijn we ook verstoken van internet op dinsdag 24 en woensdag 25 november.

Dit is voor ons voor het eerst dat we helemaal zonder internet, mobiel en contact met familie en vrienden zitten. Noodgedwongen kunnen we daarom twee dagen geen visums verwerken. We hopen dat je dit begrijpt en staan na deze twee dagen weer op donderdag 26 november voor je klaar.

Tot ziens!