Afgelopen zaterdag zijn de schoolvakanties in het Noorden begonnen en de rest van het land zal later deze week volgen. Daardoor merken wij een enorme toename in het aantal visa dat dagelijks wordt aangevraagd. Steeds meer vakanties naar Turkije worden last-minute geboekt en dat zien we terug in onze statistieken: maar liefst de helft van onze klanten vertrekt binnen twee dagen!

Gespecialiseerd in spoedvisa

Regelmatig krijgen we chats, telefoontjes of emails met de vraag of het visum nog op tijd kan worden geleverd voor vertrek morgen, vannacht of zelfs binnen een half uur. Voor ons is dat geen probleem: TurkijeVisum.nl is gespecialiseerd in het leveren van spoedvisa.

Zodra wij een visumaanvraag voor vandaag, morgen of overmorgen binnenkrijgen ontvangen wij automatisch een melding in ons systeem. Wij gaan dan direct over tot levering van het visum. Voor levering van het spoedvisum hebben wij een leveringstermijn van maximaal 1 uur staan, maar in de praktijk komt het er op neer dat 97% van de spoedvisa binnen tien minuten wordt geleverd.

Geen extra kosten bij spoed

Dat maakt ons zowel de snelste als de goedkoopste visumdienst: via andere websites betaal je een flinke toeslag voor levering van een visum binnen 4 of zelfs 12 uur. Gemiddeld zo’n € 5 per visum extra! Als enige visumdienst rekenen wij geen extra kosten en garanderen wij de snelste levering. In de afgelopen 24 uur hebben wij alle spoedvisa gemiddeld binnen 5 min geleverd.

Tevreden klanten

In de beoordelingen die klanten geven over TurkijeVisum.nl zien we terug dat mensen tevreden zijn over de snelle levering van het visum: 

Richard, Opmeer
“SUPER. net besteld, binnen 5 minuten geleverd. TOPPIE”

Diana, Spijkenisse
“Snelle levering heb ook een collega aangeraden hier haar visums te bestellen ook zij was er zeer over te spreken.”

Corry, Werkendam
“Gewoon goed. Nederlands vertaald en binnen vijf minuten je visum!!”

Ga jij ook binnen twee dagen op vakantie naar Turkije en heb je met spoed een visum nodig? Klik dan hier om het visum aan te vragen.