Laat ons je visum voor Turkije regelen en geniet zonder stress van de voorpret. Het populaire vakantieland heeft naast de gouden stranden heel wat schatten die een bezoek waard zijn.

Tijdens een rondreis Turkije bezoek je ze vanuit het luxe hotel met een huurauto. Bezoek de grillige natuurgebieden, de gouden stranden en de antieke steden. Genieten.

De schatten van Turkije

Auto rijdt op een slingerweg bij rotsen en zee

Luxe hotels, gouden zandstranden en de zon; ze zijn onlosmakelijk met Turkije verbonden. Het land is niet voor niks een populaire vakantiebestemming bij jong en oud. Maar naast de schilderachtige kustlijn herbergt Turkije ook ruige natuurgebieden, antieke steden en heuse warmwaterbronnen.

Tijdens een rondreis Turkije kun je al deze schatten bezoeken met een eigen huurauto. Die kun je bij reisorganisatie TUI na het boeken van een hotel meteen reserveren. Wel zo makkelijk. Wij regelen je visum, TUI de reis. En samen geven je nu alvast wat must-visits voor tijdens de rondreis.

Op ontdekking in het Taurusgebergte

Bergen en landschap in het Taurusgebergte

Met een 4×4 jeep over de steile, kronkelige zandpaden van het Taurusgebergte crossen is een avontuur op zich. Grillige bergwanden, diepe ravijnen en heuse watervallen trekken ondertussen aan je voorbij. Al is met een kajak langs de spectaculaire kliffen peddelen, verlaten baaitjes opzoeken én de Düden watervallen bezoeken net zo indrukwekkend.

Keus genoeg tijdens een rondreis Turkije. Helemaal als je in een All Inclusive hotel in Antalya verblijft, want deze populaire badplaats ligt aan de voet van het Taurusgebergte. Gelukkig kun je aan het eind van de avontuurlijke dag bijkomen in de hamam.

De unieke plekken van Turkije

Grotwoningen van Kaunos bij Dalyan

Gouden stranden én antieke steden op 1 dag bezoeken onmogelijk? Niet tijdens een rondreis Turkije. Kies als uitvalbasis voor een chique hotel in Dalyan en maak overdag een excursie naar de authentieke stad Kaunos. Per boot vaar je langs de steile rotswanden waar heuse grafmonumenten in te ontdekken zijn. Al lijken het dankzij de imposante zuilen net Griekse tempels.

’s Avonds kun je niet om het İztuzu-strand heen. Dat komt omdat Carreta Caretta schildpadden op dit witte zandstrand aan de Middellandse Zee hun eitjes leggen. Onder leiding van een gids kun je dit spektakel vanaf een afstandje bekijken. Onvergetelijk!

Het natuurlijke kuuroord van Pamukkale

Jonge vrouw kijkt uit over de witte kalk terrassen van Pamukkale

Badderen in een heus natuurfenomeen doe je bij de terrassen van Pamukkale. Dit netwerk van rotsformaties en terrassen ligt op z’n 2,5 uur rijden van de bekende stad Kusadasi, maar is de rit meer dan waard. Je kiest niet voor niks voor een rondreis Turkije.

Laat je niet misleiden door de witte kleur en de pegels die er te vinden zijn; koud is het hier niet. Het bronrijke water is zo’n 35 graden warm en zou goed zijn voor de spieren.

Om de terrassen te beschermen mag je er alleen nog pootje baden, maar in de aangelegde bekken kun je wel een warm bad nemen. Zie je jezelf al liggen uitkijkend over de witte wereld? Tip: Ga ’s avonds en aanschouw hier een magische zonsondergang.