Via onze website willen wij reizigers naar Turkije een makkelijke manier bieden om het visum voor Turkije aan te vragen. Geen lastig gedoe met creditcards en een lang aanvraagformulier in een vreemde taal: gewoon snel uw visum aanvragen en vertrouwd betalen met iDeal of via een bankoverschrijving.

TurkijeVisum.nl is de eerste online aanbieder van Turkse visa in Nederland en wij zijn in het afgelopen jaar uitgegroeid tot de grootste visumverstrekker van Nederland en België.

Dagelijks verwerken wij honderden visa. Wij werken hard om ervoor te zorgen dat u uw visum zo snel mogelijk ontvangt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!

Ervaringen met TurkijeVisum.nl

Om de klanttevredenheid te waarborgen vragen wij maandelijks duizend reizigers met een visum van TurkijeVisum.nl naar hun ervaring met onze dienst.

Bent u benieuwd hoe anderen TurkijeVisum.nl hebben ervaren op het gebied van onze betrouwbaarheid en snelheid van leveren? Bekijk alle beoordelingen van onze klanten!

Nieuws over het visum Turkije

Via onze nieuwspagina bent u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en het nieuws over het online visum voor Turkije.

Ga naar de Turkije visum nieuwspagina

TurkijeVisum.nl in de media

Door de enorme groei die ons bedrijf het afgelopen jaar heeft gemaakt hebben wij veel media-aandacht gekregen. Zo hebben wij interviews gehad met de NOS, 3FM, RTL, verschillende tijdschriften en de regionale omroepen RTV Noord en RTV Drenthe.

Bent u benieuwd naar het verhaal en de mensen achter TurkijeVisum.nl? Dan kunt u hier enkele interviews terugkijken en beluisteren.