De laatste dagen krijgen wij veel klachten over de website officieleturkijevisum.com. Mensen krijgen geen visum, kunnen geen contact opnemen of krijgen een nep visum voor Turkije. Voor diegene die bij deze website een visum heeft gekocht hebben we slechts nieuws. Er is sprake van oplichting en je zult je geld niet terugkrijgen.

Helaas zijn er meerdere websites die visums voor Turkije lijken te verkopen, maar dit vervolgens niet leveren of doen alsof. Zij doen dit door lage bedragen te vragen, waardoor je sneller geneigd bent om hier het visum te kopen. Vervolgens hoor je niks meer van ze of krijg je een visum geleverd die ongeldig wordt verklaard door de Turkse douane. Ze hebben dan namelijk een andere nationaliteit op het visum ingevuld dan die je hebt opgegeven tijdens de visumaanvraag. Hierdoor kunnen zij je een gratis (maar ongeldig) visum leveren, maar wel jouw geld ontvangen.

Wat kun je nu doen?

Helaas zul je je geld van officieleturkijevisum.com niet meer terug krijgen. Ook zijn ze onbereikbaar en is het niet bekend wie er achter deze website zit. Ook zit je nu zonder een geldig visum voor Turkije. Je zult daarom nu alsnog een visum moeten aanvragen die wél geldig is.

Hoe herken je een betrouwbare website?

Als je voor het eerst iets koopt bij een onbekende website moet je altijd op een paar dingen letten. Kijk altijd of de website een beveiligde verbinding heeft. Dit kun je herkennen aan https in de url of een groen slotje in de url balk van je browser.

Daarna een hele belangrijke controle is of de website recente én goede reviews heeft. Zelf laten wij de reviews afhandelen en controleren door een externe onafhankelijke website Kiyoh.nl – bekijk hier onze goede reviews

Websites die alleen reviews op hun eigen website tonen, en die niet op andere websites te vinden zijn, hebben zelf invloed op welke reviews ze tonen en kunnen deze zelfs zelf verzinnen. Dit is dus niet betrouwbaar.

Een laatste controle is of een website goed te bereiken is. Bekijk of ze een e-mail adres hebben, chat, whatsapp of telefoonnummer. Als test kun je altijd even mailen, chatten of bellen om te zien of ze bereikbaar zijn. Wij zijn elke dag bereikbaar via e-mail, whatsapp en chat en reageren vrijwel direct.

Visum Turkije aanvragen

Wil je een visum van een betrouwbare website? Dan zit je goed bij Turkijevisum.nl. Wij bestaan als sinds 2014, zijn goed bereikbaar en hebben uitstekende reviews.

Klik hier om je visum Turkije aan te vragen