De meivakantie in Turkije vieren is erg populair onder de vakantiegangers. Dit komt mede door de goedkope prijzen waarvoor je nog steeds naar Turkije op vakantie kunt.

Een rondje langs de bekende vakantieaanbieders laat zien dat een vakantie incl. vliegreis erg goedkoop is. De gemiddelde temperatuur in de bekende Turkse badplaatsen ligt tussen de . In Antalya is het gemiddeld 25 graden met amper neerslag, zonzeker dus! Ga je meer richting Griekenland dan zit je bijvoorbeeld in Bodrum met 24 graden en amper neerslag ook altijd goed. Geen wonder dat veel Nederlanders graag in de meivakantie naar Turkije gaan.

De 14 daagse weersverwachting laat ook zien dat je je om het weer geen zorgen hoeft te maken. In Bodrum wordt het tussen de 24 en 22 graden. Bekijk de weersverwachting voor Bodrum. In Antalya is het warmer. Hier ligt de temperatuur in de meivakantie tussen de 30 en 26 graden met volop zon. Bekijk de weersverwachting voor Antalya.

Corendon

Corendon heeft op dit moment meer dan 400 aanbiedingen, waarvan de goedkoopste 376 euro is. De gemiddelde prijs voor een goedkope vakantie ligt tussen de 400 en 500 euro voor 8 dagen.

Vakantiediscounter

De Vakantiediscounter biedt aanbiedingen van meerdere reisorganisaties, waardoor je hier altijd een goede prijs hebt. De goedkoopste vakantie naar Turkije is hier 367 euro. Ook hier heb je voor nog geen 400 euro gemiddeld een fijne vakantie.

TUI

Bij TUI is het aanbod al minder geworden, hier is al veel uitverkocht. De goedkoopste meivakantie is dan ook 612 euro voor 8 dagen.