Voor reizen naar Turkije geldt een visumplicht voor zowel Nederlanders als Belgen. Vroeger kon dit visum bij aankomst in Turkije op de luchthaven worden gekocht maar tegenwoordig is dit niet meer mogelijk. Het visum dient vooraf online gekocht te worden.

Via onze website www.turkijevisum.nl kunt u dit visum aanvragen en wordt het dezelfde dag opgestuurd via e-mail als de aanvraag voor 23:00 uur is gedaan. De kosten voor dit visum bedragen € 39,95 per persoon.

Visumkosten Turkse overheid

U kunt dit visum online bij de Turkse overheid aanvragen voor een bedrag van 20 dollar en ook nog 70 cent servicekosten. Door de huidige hoge dollarkoers is dit omgerekend op dit moment € 0,00 euro. Via de Turkse overheid kunt u het visum alleen aanvragen in de Engelse of Turkse taal. Daarnaast is het alleen mogelijk om het visum met creditcard te betalen.

Visum Turkije betalen via iDeal, Mister Cash, Belfius en andere betaalmethodes

Bij TurkijeVisum.nl kunt u het visum online aanvragen en vertrouwd betalen met:

Het aanvragen van een visum via Turkijevisum.nl is makkelijker en sneller dan bij de Turken: wij doen er alles aan om de aanvraag zo eenvoudig mogelijk te maken. Zeker als u met meerdere personen of met een gezin reist kan een aanvraag via ons veel tijd schelen. Zo hoeft u veel gegevens voor iedereen in uw reisgezelschap niet telkens opnieuw in te vullen.

Visum voor Turkije aanvragen

Uitleg visum Turkije kosten

De reden dat wij een toeslag rekenen is vanwege de kosten die wij moeten maken om voor u het visum aan te vragen. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor het visum, de transactie, voor de website, voor het personeel en natuurlijk dragen wij belastingen en BTW af. Daarnaast maken wij kosten voor de beveiliging van de website en uw gegevens.

Turkijevisum.nl is de enige aanbieder die werkt met een beveiligde website. Daarnaast worden uw persoonlijke gegevens versleuteld opgeslagen. Dit houdt in dat enkel en alleen de beheerders van TurkijeVisum.nl inzage in uw gegevens hebben.

Visum laten opsturen via de post

Als extra service bieden wij verzending per post aan. Standaard wordt uw visum per email verstuurd. Deze dient u dan zelf uit te printen en mee te brengen op uw reis naar Turkije. Mocht u niet in het bezit zijn van een printer of het is voor u niet mogelijk om het visum uit te printen, dan sturen wij het visum per post naar u op. Hiervoor rekenen wij een vaste toeslag van drie euro, ongeacht het aantal visa.

Dus of u nou met een groep van tien personen naar Turkije gaat of met een gezin van vier: u betaalt eenmaal drie euro voor de verzending per post omdat we alle visa in een envelop stoppen. Wij versturen uw visum of visa direct na het aanvragen en per email toesturen van uw visum. Afhankelijk van de snelheid van de postvervoerder ontvangt u het visum vaak de volgende dag al in uw brievenbus.

Visum achteraf betalen via factuur

Naast betaling met iDeal, Bancontact/Mister Cash of per bankoverboeking kunt u er ook voor kiezen om achteraf te betalen, na ontvangst van uw visum voor Turkije. U ontvangt dan een factuur voor de betaling. Omdat wij hiervoor veel meer kosten maken van dan voor betaling per iDeal rekenen wij voor betaling achteraf per factuur een toeslag van 3 euro.

Mocht u niet over internetbankieren beschikken en geen extra kosten willen maken dan kunt u het bedrag voor uw visum ook per overboeking betalen onder vermelding van uw aanvraagnummer.