TurkijeVisum.nl is gespecialiseerd in het leveren van spoedvisa. Dagelijks helpen wij tientallen reizigers die binnen 2 dagen vertrekken met het aanvragen van het visum voor Turkije. Als enige visumaanbieder in Nederland rekenen wij hiervoor niets extra. Ook als je met spoed een visum nodig hebt, leveren wij dit visum voor dezelfde lage prijs van € 24,90.

Aanvragen van een spoedvisum

Je vraagt het visum aan via onze website. Je vult de aankomstdatum in Turkije en je persoonlijke gegevens in. Zodra je de betaling hebt gedaan krijgen wij automatisch een melding dat er een visum is aangevraagd met een vertrekdatum binnen twee dagen. Wij vragen het visum dan binnen 10 minuten en maximaal 1 uur aan.

Als je binnen 1 uur vertrekt, neem dan voor de zekerheid even contact met ons op. Dat gaat het makkelijkst per chat (rechts onderin het scherm staat een chatvenster) of per e-mail naar [email protected]

Levertijden spoedvisum Turkije

Wij leveren je spoedvisum binnen maximaal 1 uur tussen 09:00 uur en 23:00 uur op alle dagen van de week. Alle spoedvisa die ’s nachts worden aangevraagd, worden met voorrang de volgende ochtend om 09:00 uur verwerkt. In de afgelopen 24 uur hebben wij alle spoedvisa gemiddeld binnen 5 min geleverd.

Het spoedvisum is hetzelfde visum als het gewone visum voor Turkije. Hij is even lang geldig en er gelden dezelfde voorwaarden. Het enige verschil is dat wij het visum direct voor je in orde maken. Let er wel op dat je paspoort lang genoeg geldig is: je paspoort moet tenminste 150 dagen geldig zijn vanaf de ingangsdatum van het visum. Dat komt neer op ongeveer 5 maanden. Voor reizigers met een idkaart zijn er geen minimale geldigheidsregels.

Wil je weten of je paspoort nog lang genoeg geldig is? Klik om de geldigheidsduur van je paspoort te berekenen.