TurkijeVisum.nl is gespecialiseerd in het leveren van spoedvisa. Dagelijks helpen wij tientallen reizigers die snel een visum nodig hebben.

Aanvragen van een spoedvisum

Je vraagt het visum aan via onze website. Je vult de aankomstdatum in Turkije en je persoonlijke gegevens in. Onderaan het formulier kun je aangeven dat je het visum met spoed wil ontvangen. Wij vragen het visum dan binnen 10 minuten en maximaal 1 uur aan.

Levertijden spoedvisum Turkije

Wij leveren je spoedvisum binnen maximaal 1 uur tussen 09:00 uur en 23:00 uur op alle dagen van de week. Alle spoedvisa die ’s nachts worden aangevraagd, worden met voorrang de volgende ochtend om 09:00 uur verwerkt. In de afgelopen 24 uur hebben wij alle spoedvisa gemiddeld binnen 5 min geleverd.

Het spoedvisum is hetzelfde visum als het gewone visum voor Turkije. Hij is even lang geldig en er gelden dezelfde voorwaarden. Het enige verschil is dat wij het visum direct voor je in orde maken. Let er wel op dat je paspoort lang genoeg geldig is: je paspoort of idkaart moet tenminste 180 dagen geldig zijn vanaf de ingangsdatum van het visum. Dat komt neer op ongeveer minimaal 6 maanden.

Wil je weten of je paspoort nog lang genoeg geldig is? Klik om de geldigheidsduur van je paspoort te berekenen.