Corendon is de grootste aanbieder van vakanties naar Turkije. Het is een Turks bedrijf (het hoofdkantoor bevind zich in Antalya) en is opgericht door Atilay Uslu en Yildiray Karaer. Corendon heeft een eigen vliegtuigmaatschappij dus als u een vakantie boekt naar Turkije bij Corendon reist u in een vliegtuig van Corendon.

Corendon biedt vakanties naar Turkije aan in alle grote Turkse badplaatsen en biedt zo meer keuzemogelijkheid dan andere reisorganisaties. Voordeel hiervan is dat u op reis kunt naar minder bekende plaatsen en zo elke keer een nieuw stukje van Turkije te zien krijgt. Bekijk alle Corendon Turkije vakanties

Gaat u op vakantie naar Turkije via Corendon?

Vraag dan hier uw visum voor Turkije aan!

Visum Turkije verplicht

Als u een vakantie heeft geboekt bij Corendon, hebt u een visum nodig. Een visum voor Turkije is verplicht voor iedereen die naar Turkije reist, dus ook voor baby’s en kinderen. Tegenwoordig is het niet meer, zoals voorheen, mogelijk om een visum op de luchthaven te kopen.

U dient het visum vooraf online aan te schaffen, deze uit te printen en mee te brengen op uw reis naar Turkije. Bij aankomst in Turkije zal het visum worden gecontroleerd op juistheid aan de hand van uw reisdocument.

Voordelen online visum Turkije

Voor reizigers die een vakantie naar Turkije hebben geboekt via Corendon, kan TurkijeVisum.nl het visum verzorgen. Het aanvragen van een visum via TurkijeVisum.nl heeft een groot aantal voordelen:

 • Goedkoop
  Wij bieden het visum aan voor een lage prijs
 • Betrouwbaar
  Al meer dan 60.000 reizigers hebben gebruik gemaakt van TurkijeVisum
 • Snel
  U ontvangt uw visum dezelfde dag, ook in het weekend
 • Goede beoordeling
  98 procent van de mensen beveelt TurkijeVisum.nl aan
 • Service
  Wij staan voor u klaar en helpen u graag bij vragen
 • Betalingsmogelijkheden
  TurkijeVisum.nl biedt de meeste betalingsmogelijkheden waaronder iDeal, creditcard en betaling achteraf