Meer dan 1,5 miljoen Nederlanders en Belgen vieren elk jaar hun vakantie in Turkije, het liefste all inclusive. Wanneer u op vakantie naar Turkije gaat, dan heeft u een visum nodig. Deze is 6 maanden geldig en is meerdere malen te gebruiken. U kunt het visum dus zowel voor uw zomervakantie als herfstvakantie gebruiken.

Visum Turkije met spoed nodig?

Wij leveren alle spoed visum aanvragen binnen 10 minuten tot maximaal 1 uur.

Bekijk meer informatie over een spoedaanvraag of vraag direct uw visum voor Turkije aan.

Visum Turkije kosten in 2020

Sinds 2014 is het visum voor Turkije online aan te schaffen en niet meer te koop op de luchthaven en dient deze vooraf aangeschaft te worden.

Op Turkijevisum.nl kunt u, voor uw vakantie begint, uw geldige visum voor Turkije aanschaffen. Wij vragen € 39,95 voor het visum. U kunt meteen door naar de douane en van uw vakantie genieten!

Lees meer informatie over de visum Turkije kosten

Visum Turkije aanvragen

Wij zijn de grootste en snelste aanbieder van geldige Turkse visa in Nederland en België! Via onze aanvraagpagina kunt u het visum aanvragen. Het visum kan betaald worden met Ideal, Mister Cash, Belfius, bankoverboeking of via een factuur achteraf.

Vraag direct uw visum aan

Het Turkije visum wordt in drie stappen aangevraagd:

  1. Als eerste hebben we uw gegevens nodig. Het gaat om persoonlijke gegevens en om gegevens van het paspoort, alsmede de datum wanneer het visum moet ingaan.
  2. Als u de benodigde gegevens hebt ingevuld kunt u gemakkelijk vertrouwd betalen via o.a. iDeal, paypal, creditcard, Mister Cash of Belfius.
  3. Als wij uw gegevens en uw betaling hebben ontvangen krijgt u het geldige visum voor uw reis naar Turkije zo snel mogelijk in uw mailbox. Wij wensen u een prettige reis!

Meer weten over een Turks visum en de aanvraag? Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.

* In verband met de Turkse wetgeving kunnen wij uw visum maximaal 3 maanden voor uw aankomstdatum aanvragen. U kunt bij ons uw visum ook buiten die 3 maanden alvast aanvragen. U ontvangt uw Turkse visum in dat geval 3 maanden voor uw opgegeven aankomstdatum.

Wat staat er op het Turkse visum?

Wilt u weten wat de verschillende onderdelen op het visum voor Turkije betekenen? Ga naar onze pagina over uitleg van het visum Turkije.