Op vakantie gaan is bij veel mensen favoriet. De vakantiestress vooraf op de koop toenemend. ‘Wat neem ik mee op vakantie, en vooral waar stop ik dat allemaal in?’ We nemen een groot deel van je vakantiestress weg door je te inspireren met de meest comfortabele, functionele en vooral mooie (handbagage) tassen.

Een koffer met wieltjes is ideaal om onder meer je kleding in op te bergen als je op pad gaat. Je rolt deze gemakkelijk richting de band op de vluchthaven en je hoeft je er verder geen zorgen over te maken. Over de handbagage buigen de meeste mensen nog wel eens hun hoofd.

Welke tas als handbagage?

Als handbagage is het aan te raden te kiezen voor een tas die je ook in het land van bestemming gemakkelijk met je meedraagt als je bijvoorbeeld gaat shoppen, een markt gaat bezoeken of een dagje musea pakt.

Man met rugzak kijkt naar een eiland in zee

Dan kies je als man niet voor een laptoptas heren. Dat draagt niet lekker en het zou je maar herinneren aan het werk op kantoor, terwijl je daar nu juist even los van wilt zijn.

Waar je dan wel voor kiest? Voor een rugzak of crossbody tas. Bij een rugzak heb je je handen vrij en een datzelfde geldt voor de steeds vaker gedragen crossbody tas. Deze laatste draag je dwars over je bovenlijf.

Je kunt er zelf gemakkelijk bij in het geval dat je bijvoorbeeld waardevolle papieren moet pakken én er kan lekker veel in als je in het buitenland gaat shoppen. Want dan wil je toch iets leuks mee naar huis nemen. Past er allemaal prima in.

Kies voor een goed afsluitbare crossbody tas

Kies voor een mooi leren exemplaar van bijvoorbeeld O My Bag of een sportieve variant van Tommy Hilfiger. Er is enorm veel keuze. Zorg ervoor dat de tas goed afsluitbaar is en dat deze tegen een stootje kan. O My Bag is een kwaliteitsmerk waarbij je daarover niet hoeft te twijfelen.

Vrouwen zie je ook veel met een crossbody tas. Tegelijkertijd dragen ze graag een schoudertas, omdat dat er wat vrouwelijker uitziet. De schoudertas dames is er werkelijk in alle mogelijke modellen, van verschillende materialen, kleuren en formaten. Online kun je bij THEBAGSTORE al ruim zeshonderd vinden.

Vrouw op straat zoekt iets in haar tas

Hier kun je goed mee uit de voeten tijdens je vakantie

Ze zijn er van groot tot klein en zijn stuk voor stuk van een hoge kwaliteit. Je kunt kiezen voor een sportief exemplaar van Ted Baker of een chique tas van Monk & Anna. Een shopper van Cowboysbag of een Calvin Klein schoudertas.

Zet voor jezelf eerst op een rij wat je erin mee wilt nemen, welk model daar het beste bij past en ga dan online op zoek. Je bent er even zoet mee, maar uiteindelijk kun je je verheugen op een prachtig en functioneel exemplaar waar jij goed mee uit de voeten kunt tijdens je vakantie.