Turkije staat bekend om haar All-Inclusive hotels. Er is een enorme keuze aan hotels, maar er zijn hotels die een stapje verder gaan. Bekijk de 10 meest bijzondere All-Inclusive hotels in Turkije!

1. Orange County Resort Hotel – Kemer

De eigenaar van dit hotel heeft het Amsterdam uit de zestiende eeuw nagebouwd aan de middellandse zee. Van grachtenpanden, tot de wallen, tot een molen… je waant je in Amsterdam op 4 uur vliegen van huis!

2. WOW Kremlin Palace – Antalya

Weleens in het Kremlin geweest? Nee? Nou gelukkig hoef je daarvoor ook niet helemaal naar Rusland te vliegen, maar kun je het gewoon aan de Turkse kust beleven. Het terrein van het hotel beslaat maar liefst 7,5 hectare en het zwembad beschikt over 9 glijbanen.

3. Royal Dragon Hotel – Side

In dit hotel in Side waan je je niet in Turkije maar in… China! Het hotel beschikt over meerdere zwembaden en glijbanen en ligt direct aan het strand.

4. Royal Taj Mahal – Side

Eveneens in Side ligt dit overdadig Indiaas ingericht hotel. Het hotel is pas open sinds de zomer van 2015, dus is spiksplinternieuw!

5. Mardan Palace – Antalya

Dit hotel heeft niet voor niets “palace” in zijn naam: alles is goud wat hier blinkt! Je hoeft je hier nooit zorgen te maken over wat je wilt eten, want je hebt keuze uit maar liefst 8 restaurants, waaronder een Russisch restaurant, een Japans restaurant, een Frans restaurant of een Thais restaurant.

Het hotel beschikt over een gigantisch buitenzwembad en er is een zwembad rif waar je kunt zwemmen tussen de vissen.

6. Titanic Beach Lara – Antalya

Uiteraard mag dit hotel in de vorm van een cruiseschip niet ontbreken in dit rijtje. Uiteraard moet je hier met je geliefde wel à la Leonardo DiCaprio en Kate Winslet op het voorsteven staan!

7. WOW Topkapi Palace Hotel – Antalya

Ben je weleens in Istanbul geweest? Dan ben je vast en zeker naar het beroemde Topkapi paleis geweest. Hier leefden de sultans gedurende 400 jaar. Overnacht ook als een sultan in het Topkapi Palace Hotel!

8. Venezia Palace Deluxe Resort Hotel – Antalya

Na Nederland, Rusland, Istanbul, India en China belanden we nu op het San Marco plein in Venetië! Zelfs de Rialtobrug is nagebouwd in het Venezia Palace Hotel in Antalya.

9. Royal Alhambra Palace – Side

Dit hotel is gebouwd naar het middeleeuwse, moorse paleis het Alhambra in Spanje. Gelukkig zit er wel een complete kermis bij, dus je vergeet niet in welke eeuw je vakantie viert!

10. Spice Hotel & Spa – Belek

In Belek vind je het Orientaals ingerichte Spice Hotel. Het hotel is al enorm luxe, maar als je het nog specialer wilt dan kun je hier ook een villa met privé zwembad boeken. Heerlijk!

Foto’s van Booking.com