Wil je er in de meivakantie graag een weekje tussenuit maar heb je nog geen reis geboekt? We hebben een handig overzicht voor je gemaakt van de goedkoopste vakanties naar Turkije in de meivakantie! In alle hotels verblijf je op basis van all inclusive.

Meer geweldige vakantieaanbiedingen zien? Kijk dan op www.vakantieviking.nl

5* Labranda Ephesus Princess €408

Dit prachtige 5 sterren hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 8! Je verblijft hier all inclusive. Het hotel ligt direct aan het strand. Het hotel heeft 2 prachtige zwembaden, waarvan 1 met glijbanen. Voor de kinderen is er een apart kinderbad.

Bekijk dit hotel

5* Green Nature Resort & Spa €423

Green Nature Resort & Spa in Marmaris, Turkije

Dit luxe hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,5. Het hotel ligt in de Turkse badplaats Marmaris. Het hotel ligt op ongeveer 500 meter van het strand. Het hotel beschikt over 2 zwembaden, 2 kinderbaden en 4 glijbanen.

Bekijk dit hotel

5* Kusadasi Golf & Spa Resort €419

Kusadasi Golf & Spa Resort in Kusadasi, Turkije

Dit schitterende resort wordt op Zoover beoordeeld met een 7,4. Het hotel ligt in de Turkse badplaats Kusadasi en heeft maar liefst 11 zwembaden! Voor de kinderen zijn er 3 kinderbaden. Naast het grote aantal glijbanen, beschikt het hotel over 10 gijbanen!

Bekijk dit hotel

4* Pasa Beach Hotel €466

Pasa Beach Hotel in Marmaris, Turkije

Het 4 sterren Pasa Beach Hotel ligt in Marmaris en vrijwel direct aan zee. Het hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,1. Er zijn 2 zwembaden en 2 aparte kinderbaden. Op het strand staan de handdoeken, ligbedden en parasols al voor je klaar.

Bekijk dit hotel

5* Hotel Tusan Beach Resort €397

Hotel Tusan Beach Resort in Kusadasi, Turkije

Wat een superaanbieding voor dit topresort! Voor minder dan 400 euro geniet je van een vakantie in dit schitterende hotel, direct aan zee. Het hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 8. Het hotel heeft 2 zwembaden en 2 kinderbaden.

Bekijk dit hotel

4* Hotel Pasabey €393

Hotel Pasabey in Marmaris, Turkije

Het 4 sterren Pasabey hotel is een populair hotel in de badplaats Marmaris. Het hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,1. Het hotel heeft een groot zwembad en een apart kinderbad. Op 750 meter van het Pasabey Hotel vind je het strand.

Bekijk dit hotel