Onlangs zijn we over de 1000 beoordelingen gegaan: precies 1021 reizigers hebben hun mening over TurkijeVisum.nl gedeeld!

Omdat we vaak de vraag kregen en zagen dat veel mensen op Google zoeken of we wel betrouwbaar zijn, hebben we vorig jaar de hulp ingeroepen van Kiyoh: dit is een onafhankelijk bedrijf waar klanten hun ervaringen met een website kunnen achterlaten. Dit onafhankelijke aspect vinden we heel belangrijk: zo weten mensen zeker dat alle beoordelingen worden getoond. Zowel de positieve als de negatieve ervaringen.

Gemiddelde beoordelingen

Na 1021 beoordelingen worden we als volgt gewaardeerd:

Totaal score:8.9
Snelheid/levertijd:9.3
Betrouwbaarheid:9.1

679 personen hebben ons een tien gegeven! Dat is super veel en daar zijn we erg trots op!

Van de vakantiegangers die ons beoordeeld hebben beveelt maar liefst 97 procent TurkijeVisum.nl aan. Hartstikke leuk om te zien!

Prijs verlaagd naar € 25,95

We hopen dat mensen de moeite blijven nemen om ons te beoordelen. Hierdoor krijgen wij vaak handige tips die we kunnen doorvoeren om zo de dienstverlening beter te maken. Daarnaast krijgen we beter zicht op waar mensen tegenaan lopen in Turkije zelf. De meeste klachten betreffen onbeschofte douanebeambten en visa die amper gecontroleerd worden. Hou er wel rekening mee dat het visum digitaal is, dus dat het best kan zijn dat de douanier het visum op zijn scherm controleert in plaats van het papieren visum.

Tips die wij van reizigers krijgen gaan vooral om de prijs die wij rekenen per visum. Wij hebben onlangs onze prijs verlaagd naar 25,95 euro door verbetering van de systemen waardoor we minder kosten kwijt zijn aan personeel. Helaas is de koers van de dollar op dit moment erg hoog, waardoor we onze prijs niet verder kunnen verlagen.